فرماندار خوشاب گفت: روز 9 دی، روز بیعت مردم با آرمانهای انقلاب اسلامی و فرامین رهبری بود و در این روز مردم در مقابل استکبار جهانی حرکت کردند


به گزارش صبح خوشاب، امان الله خدمتگزار در نشست شورای اداری شهرستان خوشاب اظهار کرد: با توجه به شرایط کرونایی چاره ای جز رعایت پروتکل های بهداشتی ، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و عدم برگزاری مراسم ها و تجمعات در شهرستان خوشاب نداریم.

وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب، افزود: در طول 41 سال از پیروزی انقلاب اسلامی یکی از برکات نظام جمهوری اسلامی واگذاری امور به مردم و و حضور مردم در تمامی عرصه ها است.

فرماندار خوشاب ادامه داد: حمایت و پشتیبانی مردم از تمامی رویداد ها برای همه ما مشهود بوده و انتخابات شوراهای اسلامی و ریاست جمهوی را در پیش داریم بنابراین وظیقه داریم برای مشارکت حداکثری مردم همانند سایر انتخابات زمینه های لازم را فراهم کنیم.

خدمتگزار بیان کرد: یکی از اموری که باید سرلوحه کاری قرار دهیم، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است و شرکت مردم در اجرای طرح های مواسات، مسجد سنگر سلامت، طرح شهید سلیمانی و غیره  برای همه ما مشهود بود.

وی تاکید کرد: در این 10 ماه اخیر با تلاش های حوزه بهداشت و حمایت های تمامی ارکان نظام به خصوص وزارت کشور و مدیران دستگاه های اجرایی موفقیت های خوبی کسب کرده ایم و برخی براساس برداشت های شخصی مطالبی را در فضای مجازی منتشر می کنند و عملکرد بهداشت و درمان شهرستانهای زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی سبزوار را زیر سوال می برد.

فرماندار خوشاب با انتقاد از نحوه فعالیت برخی از اصحاب رسانه، گفت: جای تاسف است که خبرنگاران به جای حمایت و قلم زدن در راستای حل مشکلات مردم، مطالب خلاف واقع را منعکس می کنند چراکه انسجام، وحدت و همدلی در بحث مبارزه با این ویروس ضروری است.

خدمتگزار با بیان اینکه خون پر برکت شهدای عزیز نظام جمهوری اسلامی سبب شد که امنیت و آسایش در کشور با وجود توطئه های دشمنان وجود دارد، افزود: امروز همه وظیفه داریم که ایثار، فداکاری و افتخار آفرینی رزمندگان عزیزمان را به نسل جوان منتقل نماییم و از مواضع نظام و انقلاب نباید غفلت کنیم.

وی ادامه داد: اگر در جامعه امروزی امر به معروف و نهی از منکر را به درستی انجام ندهیم، دشمن پیشروی می کند، گرچه دشمن می داند همه ما آماده شهادت در راستای دفاع از فرامین مقام معظم رهبری هستیم.

فرماندار خوشاب با بیان اینکه روز 9 دی، روز بیعت مردم با آرمانهای انقلاب اسلامی و فرامین رهبری بود و در این روز مردم در مقابل استکبار جهانی حرکت کردند، ادامه داد: روز 9 دی روز تمامی ملت ایران اسلامی است و به هیچ عنوان در اختیار گروهی خاص نیست. در ایام های خاص از جمله 9 دی و 22 بهمن ماه همیشه مردم پای کار انقلاب اسلامی و نظام بوده اند.

خدمتگزار با اشاره به چالش های این شهرستان در حوزه منابع طبیعی، یادآور شد: مشکلات منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان خوشاب باید برطرف شود و برای واگذاری اراضی به ادارات این شهرستان با مشکلاتی مواجه هستیم.